A projekt bemutatása

A Komp Egyesület a Társadalmi Megújulás Operatív Program „Munkaerő piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek támogatása” című pályázati konstrukció keretében 8.000.000,- FT vissza nem térítendő támogatást kapott a TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0199 számú, PROFECTUS – ELŐRE A MEUNKAERŐ-PIAC ÚTJÁN című projekt megvalósítására.

„Munkaerő piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek támogatása” pályázat célja a munkaerő-piaci szolgáltatásokat nyújtó civil szervezetek fejlesztése, a szolgáltatói kapacitások megerősítése.

A támogatás a szervezetek belső kapacitásainak erősítésével, a szervezeti kultúra fejlesztésével az érintett szervezetek által nyújtott szolgáltatások minőségének javítását, a változó társadalmi és gazdasági feltételekhez való igazodását, szakmai innovációs képességének megerősödését szolgálja.

A konstrukció kapcsolódik a TÁMOP 2.6.1. projekt keretében kialakításra került munkaerő piaci szolgáltatások sztenderdjeihez.